Informācija plašsaziņas līdzekļiem
 Gada balvas zivsaimniecībā

Piektdien, 23. septembrī, apbalvošanas ceremonijā kultūras centrā “Siguldas devons” tiks godināti Zemkopības ministrijas Gada balvas zivsaimniecībā “Lielais loms 2022” laureāti un veicināšanas balvu ieguvēji – zivsaimniecības nozares labākie uzņēmēji un darbinieki.

Gada balvas “Lielais loms 2022” dalībnieki tika vērtēti sešās nominācijās – “Gada uzņēmums jūras zvejniecībā”, “Gada uzņēmums jūras piekrastes un iekšējo ūdeņu zvejniecībā”, “Gada uzņēmums akvakultūrā”, “Gada uzņēmums zivju apstrādē”, “Ieguldījums zivsaimniecības un ūdeņu apsaimniekošanas popularizēšanā” un “Jauns un daudzsološs nozarē”, kā arī tiks pasniegta balva “Par mūža ieguldījumu zivsaimniecībā”. Šogad “Lielais loms” notiek 8. reizi.

Ikviens interesents 23. septembrī Gada balvas zivsaimniecībā “Lielais loms 2022” apbalvošanas ceremoniju varēs noskatīties Zemkopības ministrijas Facebook profilā – sākums plkst. 18:00.

Zemkopības ministrijas Gada balva zivsaimniecībā “Lielais loms” ir nozares augstākā atzinība par nozīmīgiem sasniegumiem un ieguldījumu nozares labā. Balvas mērķis ir veicināt zivsaimniecības nozares attīstību un nozīmīgumu sabiedrībā. Plašāka informācija par konkursu pieejama tīmekļvietnē.



Informāciju sagatavoja:

Dagnija Muceniece

Nodaļas vadītāja
Dagnija.Muceniece [at] zm.gov.lv