Informācija plašsaziņas līdzekļiem

Piektdien, 9. septembrī, zemkopības ministrs Kaspars Gerhards tiksies ar Gruzijas vides aizsardzības un lauksaimniecības ministra pirmo vietnieku Georgu Khanišvili (George Khanishvili) un parakstīs Zemkopības ministrijas un Gruzijas Vides aizsardzības un lauksaimniecības ministrijas Saprašanās memorandu par sadarbību lauksaimniecības nozarē.

Latvijas un Gruzijas Saprašanās memorands ir labas gribas izpausme turpināt abu valstu sadarbību lauksaimniecībā, jo īpaši tirdzniecībā ar lauksaimniecības un pārtikas produktiem.

Savukārt tikšanās laikā amatpersonas pārrunās plānotos pasākumus un rīcības, kā attīstīt turpmāku institucionālo un ekonomisko sadarbību, kā arī stiprināt Latvijas un Gruzijas divpusējo sadarbību tirdzniecībā ar pārtikas un lauksaimniecības produktiem.

Memoranda parakstīšanas pasākumā, kas notiks piektdien, 9. septembrī plkst.14.00 Zemkopības ministrijas 23. stāva zālē, aicināti piedalīties mediju pārstāvji, iepriekš informējot: e-pasts: Ilze.Rubina@zm.gov.lv, tālrunis: +371 67027116.


Informāciju sagatavoja:

Dagnija Muceniece

Nodaļas vadītāja
Dagnija.Muceniece [at] zm.gov.lv