Vadošais partneris: SIA KEEFA
Sadarbības partneri: Latvijas Lauksaimniecības universitātes Pārtikas tehnoloģijas fakultāte, Rīgas Stradiņa universitāte, Latvijas Diētas ārstu asociācija, Pārtikas drošības, dzīvnieku veselības un vides zinātniskais institūts BIOR, ZS “Vizbuļi”, ZS “Žubītes”, ZS “Kurpnieki”, SIA “Lejasvagaļu dārzs”, ZS “Mazie gavari”, ZS “Bites”, ZS “Kraukļi”, ZS “Griezes”
Projekta mērķis: Izstrādāt malnutrīcijas/disfāgijas pacientiem domātus inovatīvus pieejamus ārstnieciskās pārtikas produktu (-us), kuru ražošana ir balstīta uz Latvijas zinātnieku veiktajiem pētījumiem, Latvijā izaudzētām lauksaimniecības produkcijas izejvielām, vietējo produkcijas pārstrādi un gatavā produkta ražošanu.
Projekta izpildes termiņi: 01.04.2018 - 20.01.2023