- Ministru kabineta 2010.gada 1.jūnija noteikumi Nr.499 „Higiēnas prasības augu izcelsmes produktu primārajai ražošanai un tiešajai piegādei galapatērētājam nelielā apjomā”
- Ministru kabineta 2016.gada 6.septembra noteikumi Nr.597 „Veterinārās, higiēnas un nekaitīguma prasības svaigpiena apritei”
- Ministru kabineta 2008.gada 3.jūnija noteikumi Nr.404 „Svaigpiena kvalitātes kontroles laboratoriju atzīšanas un uzraudzības kārtība”
- Ministru kabineta 2019. gada 19. februāra noteikumi Nr. 73 “Prasības govs un kazas svaigpiena apritei nelielā apjomā”
- Ministru kabineta 2010.gada 12.maija noteikumi Nr.433 „Veterinārās un higiēnas prasības svaigu zvejas produktu apritei nelielā apjomā”
- Ministru kabineta 2015.gada 29.septembra noteikumi Nr.545 „Pārtikas apritē nodarbināto personu apmācības kārtība pārtikas higiēnas jomā”
- Ministru kabineta 2009.gada 8.decembra noteikumi Nr.1393 „Veterinārās prasības mājputnu un zaķveidīgo gaļas apritei nelielā daudzumā”
- Ministru kabineta 2017.gada 17.oktobra noteikumi Nr.624 „Prasības medījamo dzīvnieku un to gaļas apritei un piegādei nelielā apjomā galapatērētājam”
- Ministru kabineta 2017.gada 3.maija noteikumi Nr.235 „Prasības olu apritei nelielā apjomā”
- Ministru kabineta 2013.gada 18.jūnija noteikumi Nr.328 „Prasības kautuvēm, kurās nokauto dzīvnieku gaļu mazā daudzumā realizē vietējā tirgū”
- Ministru kabineta 2015.gada 30.jūnija noteikumi Nr.358 „Prasības mazumtirdzniecības uzņēmumiem, kas piegādā mājas apstākļos ražotu vai gatavotu dzīvnieku izcelsmes pārtiku”
- Ministru kabineta 2006.gada 20.jūnija noteikumi Nr.489 „Obligātās nekaitīguma prasības nefasēta jēlcukura pārvadāšanai pa jūru ”
Publicēts: 22.12.2022.