- Pārtikas aprites uzraudzības likums
- Ministru kabineta 2019.gada 1.oktobra noteikumi Nr. 460 “Prasības dzirkstošajam vīnam paredzētu stikla pudeļu un to aizkorķējuma izmantošanai”
- Ministru kabineta 2015.gada 3.novembra noteikumi Nr.623 „Pārtikas kazeīnu un kazeinātu kvalitātes, klasifikācijas un papildu marķējuma prasības”
- Ministru kabineta 2018.gada 10.jūlija noteikumi Nr.416 "Dzīvnieku liemeņu klasifikācijas noteikumi"
- Ministru kabineta 2011.gada 1.februāra noteikumi Nr.97 „Noteikumi par klasifikācijas, kvalitātes un marķējuma prasībām piena produktiem un saliktiem piena produktiem”
- Ministru kabineta 2010.gada 12.oktobra noteikumi Nr.960 „Kārtība, kādā novērtējama mājputnu gaļas un olu atbilstība klasifikācijas un kvalitātes prasībām”
- Ministru kabineta 2015.gada 15. noteikumi Nr.529 “Dehidrēto piena produktu kvalitātes, klasifikācijas un papildu marķējuma prasības”
- Ministru kabineta 2010.gada 16.marta noteikumi Nr.254 „Ātri sasaldētu pārtikas produktu aprites noteikumi”
- Ministru kabineta 2015.gada 8.decembra noteikumi Nr.696 „Noteikumi par pārtikā lietojamu sāli”
- Ministru kabineta 2013.gada 15.oktobra noteikumi Nr.1113 „Prasības attiecībā uz augļu sulām un tām līdzīgiem produktiem”
- Ministru kabineta 2015. gada 15.decembra noteikumi Nr. 735 „Dažādu veidu cukura kvalitātes, klasifikācijas un papildu marķējuma prasības”
- Ministru kabineta 2015. gada 20. oktobra noteikumi Nr. 597 „Augļu un dārzeņu kvalitātes, klasifikācijas un papildu marķējuma prasības”
- Ministru kabineta 2015.gada 8.decembra noteikumi Nr.694 „Ābolu un bumbieru sidra obligātās nekaitīguma, kvalitātes un papildu marķējuma prasības”
- Ministru kabineta noteikumi 2010.gada 30.septemba Nr.926 „Kvalitātes un klasifikācijas prasības kvasam un kvasa (iesala) dzērienam”
- Ministru kabineta 2010.gada 2.februārī noteikumi Nr.104 „Pārtikas uzņēmumu atzīšanas un reģistrācijas kārtība”
- Ministru kabineta 2015. gada 11.augusta noteikumi Nr. 462 „Kvalitātes, klasifikācijas un papildu marķējuma prasības kafijas un cigoriņu ekstraktam”
- Ministru kabineta 2015. gada 26.maija noteikumi Nr. 251 „Kvalitātes, klasifikācijas un papildu marķējuma prasības medum”
- Ministru kabineta 2015. gada 13.oktobra noteikumi Nr. 585 „Kvalitātes, klasifikācijas un marķējuma prasības kakao un šokolādes produktiem”
- Ministru kabineta 2015. gada 3. novembra noteikumi Nr. 624 „Kvalitātes, klasifikācijas un papildu marķējuma prasības augļu džemam, ievārījumam, želejai, marmelādei un saldinātam kastaņu biezenim”
- Ministru kabineta 2009. gada 7.jūlija noteikumi Nr. 742 „Izplatīšanai nederīgas pārtikas turpmākās izmantošanas vai iznīcināšanas kārtība”
- Ministru kabineta 2010. gada 30.marta noteikumi Nr. 319 „Noteikumi par kvalitātes prasībām svaigpienam, kas paredzēts siera ražošanai ar nogatavināšanas laiku vismaz 60 dienas”
- Ministru kabineta 2015. gada 28. jūlija noteikumi Nr. 423 „Prasības ar jonizējošo starojumu apstrādātai pārtikai un tās papildu marķējumam”
Publicēts: 22.12.2022.
Atjaunināts: 22.01.2025.
Atjaunināts: 22.01.2025.